Apple представи обновените таблети iPad Pro. Те имат екрани с

...
Apple представи обновените таблети iPad Pro. Те имат екрани с
Коментари Харесай

Новите модели iPad Pro: тънки рамки и Face ID скенер

Apple показа обновените таблети iPad Pro . Те имат екрани с размер на диагонала 11 и 12,9 инча, резолюция 2388х1668 пиксела и напълно тънки рамки от всички страни. Новите модели са оборудвани със скенера Face ID, като към този момент нямат скенер за пръстови отпечатъци и Home бутон. Устройствата поддържат многозадачна работа за две приложения и жестове за превключване на работата от едното приложение към другото.

И двете мобилни устройства употребяват новия процесор A12X. Той се създава посредством 7 нанометров софтуерен развой, има 10 милиарда транзистора, 8-ядрен ЦПУ и 7-ядрен графичен ускорител. Apple акцентира, че новият чип е с 92% по-производителен от процесорите, употребявани в днешните таблети и преносими компютри. Производителността на графиката е повишена с невероятните 1000 пъти и подхожда на конзолата Xbox One X. Процесорът е усъвършенстван за игри и приложения с допълнена действителност. Използва се флаш диск с потенциал до 1 TB. За зареждането се употребява наличния USB Type-C порт.

За новите модели iPad Pro ще бъдат препоръчани професионални приложения за работа с графика, видео и игри с конзолно качество, с високи условия към графиката и продуктивността на процесора.

Началните конфигурации на 11 и 12,9 инчовите iPad Pro са с цена надлежно $799 и $999 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР