Apple представи нов 15,3-инчов MacBook Air на своята Световна конференция

...
Apple представи нов 15,3-инчов MacBook Air на своята Световна конференция
Коментари Харесай

Apple анонсира нов MacBook Air с 15,3-инчов дисплей

Apple показа нов 15,3-инчов MacBook Air на своята Световна конференция за разработчици за тази година, която стартира преди броени минути. Дебелината на новия модел е 11,5 милиметра, което съгласно Apple го прави най-тънкия 15-инчов преносим компютър в света. Той има 2 USB-C Thunderbolt врата, MagSafe конектор за зареждане и 3,5 милиметров жак за слушалки. Неговият 15,3-инчов екран има 500 нита бляскавост, уеб-камера с резолюция 1080p и 18 часа живот на батерията. Той ще се предлага с M2 чипа на Apple.

Той ще се предлага в същите 4 цвята като по-малкия Air: Midnight, Space Gray, Starlight и Silver, а цената му стартира от 1299 $ в Съединени американски щати.

Новият преносим компютър е от междинен клас за Apple, който до момента имаше много огромна ценова разлика сред 13-инчовите си MacBook и по-професионално настроените модели на премиум цени. 15-инчовият Air евентуално ще обслужва публика, която желае огромен екран, само че не се нуждае от спомагателната изчислителна мощност (и цена) на 14 и 16-инчовите Pro модели.

15-инчовият размер може да послужи и като комфортен промеждутъчен вид сред актуалните 14-инчови и 16-инчови Pro оферти на Apple. Феновете на macOS не са имали 15-инчова алтернатива от няколко години. Често се счита, че 14-инчовият екран е прекомерно дребен, с цел да се употребяват комфортно някои креативен стратегии, до момента в който 16-инчовият Pro може да се окаже прекомерно тежък за преместване дружно с периферни устройства. Олекотеният 15-инчов модел може да откри място измежду потребителите, които през последните няколко години се колебаеха сред двата разновидността.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР