Apple планира да въведе нова функция за здравен мониторинг в

...
Apple планира да въведе нова функция за здравен мониторинг в
Коментари Харесай

Apple AirPods ще могат да изпълняват функции за здравен мониторинг до 2025 г.

Apple възнамерява да вкара нова функционалност за здравен мониторинг в своите безжични слушалки AirPods. Бъдещите AirPods ще наблюдават здравето посредством слуха на потребителите.

Новината идва от Марк Гурман, от Bloomberg, който споделя, че тези функционалности ще дойдат напълно скоро. Така че можем да чакаме новите здравни датчици да бъдат част от безжичните слушалки до идната година или две. В последния си бюлетин, Power On, Гурман съобщи, че основаният в Купертино колос има намерение скоро да промени настройките на AirPods и да предложи функционалности за здравен мониторинг през идващите няколко години.

Освен това, AirPods ще предложи на потребителите набор от събрани данни за техния слух. Припомняме, че Apple към този момент се пробва да прибавя повече функционалности, свързани със слуха, посредством Live Listen и Conversation Boost. Друг отчет предполагаше, че AirPods могат да действат като добра бюджетна опция на слуховите апарати. Въпреки това Гурман добави, че тези функционалности към момента не са утвърдени от FDA.

Слушалките към момента са надалеч от това да заместват слуховите апарати. Но е ясно, че производителят на iPhone работи върху прибавянето на нови функционалности в AirPods, свързани със здравния мониторинг. Това включва разнообразни аспекти като биометрични датчици, датчици за придвижване, мониторинг за телесна температура, устройства за следене на пулса, изпотяване и други.

Apple евентуално ще добави забележими настройки на AirPods през идната година, тъй че можем да чакаме новите безжични слушалки в края на 2024 година или при започване на 2025 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР