Apple планира да пусне базовия iPhone 15 в ярки нови

...
Apple планира да пусне базовия iPhone 15 в ярки нови
Коментари Харесай

Apple може да пусне iPhone 15 в розов, зелен и жълт цвят

Apple възнамерява да пусне базовия iPhone 15 в ярки нови цветове. Предстоящият водещ телефон може да бъде разгласен в розово, зелено и жълто.

Новината идва от ShrimpApplePro, който е забелязал обява в Weibo от чиновник на Foxconn. Според обявата в Twitter, основаният в Купертино колос ще пусне базовия iPhone 15 в светли цветове дружно с разновидностите Midnight и Starlight. Това ще включва нова алтернатива за зелен, розов и жълт цвят.

Изтичането на информация обаче не загатва синия цветови вид, което допуска, че Apple няма проекти за наследник цвят на базовия модел iPhone 15.

Също по този начин не е ясно дали всички тези цветове ще бъдат оповестени за iPhone 15 по време на представянето. Apple може да възнамерява да пусне някои от по-ярките цветови варианти по-късно. Това би било сходно на лилаво-жълтия вид на iPhone 14, който беше пуснат по-рано тази година.

Имайте поради, че това са единствено клюки и информацията не е публично доказана от компанията. Представянето на серията Apple iPhone 15 напълно скоро ще бъде реалност ще се организира през септември. Така че останете на линия, защото ще публикуваме актуализации, когато има налична спомагателна информация за това устройство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР