Apple отвори първия си магазин в Индия. Той е наречен

...
Apple отвори първия си магазин в Индия. Той е наречен
Коментари Харесай

Apple отвори първи магазин в Индия

Apple отвори първия си магазин в Индия. Той е наименуван Apple BKC и се намира в град Мумбай. Предстои отваряне на още един магазин на марката в столицата Делхи още тази седмица.

Apple желае да усили продажбите и производството на iPhone в Индия. В момента Индия е един от най-големите пазари на компанията, написа CNBC.

Според компанията новият магазин в Мумбай е „ едно от най-енергийно ефикасните “ места в света и има специфична система за слънчева сила, не разчита на сила от изкопаеми горива за интервенциите на магазина.

Apple BKC работи със 100% възобновима сила, разясняват от Apple.

Тим Кук от дълго време гледа на Индия като на основен пазар за бъдещето на Apple. Според него компанията влага „ доста количество сила “ на пазара в Индия. Кук пътува до Индия за откриването на магазина, съвсем седем години след първото си посещаване като основен изпълнителен шеф на Apple.

Пазарът на смарт телефони в Индия през последните години обаче е доминиран от Samsung и китайски марки като Xiaomi - от невисок до междинен клас цени.

Apple има доста дребен пазарен дял в Индия.

Въпреки това в Индия има възходяща междинна класа и младо население, готово да купува по-висок клас мобилни телефони, изключително в Мумбай и Делхи, два от най-богатите градове в страната и местоположението на новите магазини на Apple.
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР