Apple отваря малки пукнатини в цифровата крепост на iPhone като

...
Apple отваря малки пукнатини в цифровата крепост на iPhone като
Коментари Харесай

Apple прави големи промени в App Store в Европа заради новите правила. Може ли това да означава повече хакване на iPhone?

Apple отваря дребни пукнатини в цифровата цитадела на iPhone като част от регулаторни ограничавания в Европа, които се стремят да дадат на потребителите повече благоприятни условия за избор – с риск да основат нови пътища за хакерите крадат персонална и финансова информация, съхранявана на устройствата.

Основният ремонт, който се популяризира в четвъртък единствено в Европа, съставлява най-големите промени в App Store на iPhone, откогато Apple показа концепцията през 2008 година Освен всичко друго, хората в Европа могат да изтеглят приложения за iPhone от магазини, които не се ръководят от Apple, и получават различни способи за заплащане на транзакции в приложението.

Регулаторите на Европейския съюз се надяват измененията, наложени от Закона за цифровите пазари или DMA, ще разхлаби контрола, който „ цифровите пазители “ на Big Tech са придобили върху продуктите и услугите, които потребителите и компаниите употребяват, защото те стават по-доминиращи сили в всекидневието.

Мерките влизат в сил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР