Apple отстрани сериозен проблем за скиорите и сноубордистите в iPhone...

...
Apple отстрани сериозен проблем за скиорите и сноубордистите в iPhone...
Коментари Харесай

Ако обичате да карате ски или сноуборд, трябва незабавно да ъпдейтнете своя iPhone

Apple в профил сериозен проблем за скиорите и сноубордистите в iPhone...

Емил Василев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиЕмил Василев - 20:46 | 25.01.2024

Илън Мъск: Работниците в Tesla ще спят на пода във фабриката, когато новият електрически автомобил влезе в произвеждане

ПрепоръчаноЕмил Василев - 13:20 | 28.01.2024

15-те най-продавани мобилни телефона на всички времена

ТелефониДаниел Десподов - 11:32 | 28.01.2024

Предложиха забавен метод за освобождение на 1 GB памет в Android смарт телефоните

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Ските и сноубордът са свързани с бягството. Бягство от работата. Бягство от отговорностите. Бягство от напрежението. Докато се спускате надолу по планината, сегашният миг е всичко, което има значение. Но в случай че разполагате с iPhone 14 (или по-нов), неговата ) може да попречи на това прекарване.

Функцията на Apple за различаване на злополука извиква незабавна помощ при положение на автомобилна злополука. Използвайки датчици за разкриване на конфликти, софтуерът е скъп инструмент, когато времето е от значително значение. Понякога обаче скиорите и сноубордистите задействат функционалността, което основава главоблъсканица за чиновниците на службите за незабавна помощ. Ето какво се случва и по какъв начин да го предотвратите, като актуализирате своя iPhone.

Как карането на ски и сноуборд провокира подправени сигнали за злополука

Подобно на автомобилна злополука, карането на ски и сноуборд може да включва удари и внезапни прекъсвания. В множеството случаи те са резултат от завои, скокове и занасяния. Така от време на време датчиците на iPhone свързват планинското развлечение с автомобилна злополука. Когато функционалността за различаване на злополука се задейства неправилно, това основава проблем за всички участници.

Ето по какъв начин работи функционалността Crash Detection. Ако датчиците на iPhone засекат конфликт, софтуерът на Crash Detection ви предлага да се обади на незабавните екипи или да отмените, в случай че всичко е наред. Но в случай че не отговорите след 20 секунди, софтуерът самичък се обажда за помощ. И тъкмо в това се състои казусът.

Въпреки, че Apple се пробва да предотврати подправените сигнали, това не всеки път работи и може да провокира подправен сигнал за незабавен случаи. Диспечерите не могат да подценен възможни сигнали за злополучие, като употребяват големи запаси всякога, когато Crash Detection алармира за проблем.

Но има стъпки, които можете да предприемете, с цел да предотвратите това.

Как да предотвратите подправените сигнали за злополука при каране на ски и сноуборд

Най-лесният метод да попречите на Crash Detection да изпрати подправен сигнал е да го изключите. Но въпреки всичко е допустимо да се случи случай, тъй че изтеглянето на най-новата актуализация на софтуера на Apple може да се окаже по-безопасно.

Новоизлязлата актуализация iOS 17.3 включва оптимизации за функционалността Crash Detection за моделите iPhone 14 и iPhone 15. Въпреки, че iOS 17.3 може да не предотврати всички подправени сигнали, това е успокояващо усъвършенстване за скиорите и сноубордистите.

Софтуерът на Apple за различаване на произшествия прибавя помощна ръка, когато потребителите на iPhone претърпят автомобилна злополука. Автоматичното свързване със службите за незабавна помощ икономисва време и изпраща помощ допустимо най-скоро. Но когато скиори или сноубордисти несъзнателно задействат системата, това основава проблеми, защото натоварва чиновниците на службите за бързо реагиране и прекъсва времето в планината.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР