Apple обяви второто си продуктово събитие за сезона, месец след

...
Apple обяви второто си продуктово събитие за сезона, месец след
Коментари Харесай

Apple обявява „страшно бързо“ октомврийско събитие

Apple разгласи второто си продуктово събитие за сезона, месец след представянето на новата си гама iPhone 15. Вероятни са нови iMac.

Компанията изпрати предложения до членовете на медиите за планувана съществена записка в понеделник, 30 октомври, от 20:00 ч. ET/17:00 ч. Тихоокеанско време, по-късно, в сравнение с нормално стартира събитията. Ще бъде наличен единствено посредством поток на живо; Apple нормално провежда представянето на своите артикули както персонално, по този начин и онлайн.

Мотото на събитието – „ ужасно бързо “ – е явно мигане към евентуалното откриване на неговия силициев чип от последващо потомство, M3, както и Хелоуин. Очаква се компанията да покаже нови компютри iMac с новия мощен чипсет в ход, който също би трябвало да усили продажбите на Mac. Продажбите на Mac са намалели тази година.

„ Слабото търсене, остатъкът от ресурси и влошаващият се макроикономически климат са съдействали за внезапното понижаване на доставките на обичайни лични компютри “, сподели компанията за пазарни изследвания IDC по-рано тази година.

Миналата година Apple внедри своя чип M2 в своята линия MacBook. Очаква се 24-инчовият iMac да получи чипа M3 на събитието на Apple тази година. На този стадий няма клюки за стартиране на нов iPad.

Ябълка (AAPL) пусна първия си вътрешен силициев чипсет M1 за своята гама компютри през 2020 година, като се отхвърли от години на потребление на универсална алтернатива от Intel. По това време Apple (AAPL) съобщи, че това е най-бързото процесорно ядро ​​в света и най-бързата интегрирана графика в личен компютър.

Миналия месец Apple показа своите устройства iPhone 15 с по-тънък дизайн, по-усъвършенствана съществена система на камерата, персонализиран бутон за деяние и USB-C зареждане.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР