Apple обяви, че новото поколение на iPhone ще се продава

...
Apple обяви, че новото поколение на iPhone ще се продава
Коментари Харесай

Нови телефони от Apple, но на стари цени

Apple разгласи, че новото потомство на iPhone ще се продава на същите цени като предходното. Това стана ясно по време на най-голямото продуктово показване на компанията за годината.

Този път Apple се концентрира главно върху усъвършенствания на сигурността, а не върху революционни механически спецификации, като се изключи новия часовник с акцент върху приключенията.

Производителят на iPhone се насочва към технологиите за сигурност, като способността за разкриване на автомобилна злополука и приканване на спасители от далечен планински връх. Apple се нарежда като марка, която разрешава на потребителите да преследват адреналина и завършения, само че с " защитна мрежа ", написа Ройтерс.

Гамата на iPhone, която генерира половината от продажбите на Apple, получава по-добри камери и по-дълъг живот на батерията, макар че единствено серията iPhone Pro ще бъде " ъпгрейдната " до изцяло нов процесорен чип, стана ясно по време на премиерата.

Цените на iPhone 14s от висок клас са същите като миналогодишните модели iPhone 13. Но Apple се отхвърля от най-евтината си алтернатива iPhone Mini, което значи, че моделът с най-ниска цена в този момент коства със 100 $ повече от предходната година.

Цената на IPhone 14 стартира от 799 $, а на iPhone 14 Plus - от 899 $, като двата смарт телефона ще бъдат налични за предварителна поръчка от 9 септември. iPhone Pro ще коства 999 $, а iPhone Pro Max - 1099 $, като ще са налични на 16 септември.
       Вижте тази обява в Instagram.                      
Публикация, споделена от iamcherish  (@_iamcherish)

Apple сподели, че нейната сателитна SOS функционалност ще работи с спешните служби. Потребителите ще могат да употребяват приложението FindMy, с цел да споделят местоположението си посредством спътник, когато нямат друга връзка.

Услугата ще бъде безвъзмездна за две години с iPhone 14, като към този момент не е ясно какво ще се случи с нея след приключването на този интервал.

Акциите на Globalstar Inc скочиха с 20% в сряда, откакто компанията за сателитни услуги разгласи, че ще бъде оператор за незабавната SOS услуга на Apple.

Apple сподели и три нови смарт часовника, в това число новия модел Watch Ultra, ориентиран към рисковите спортове и гмуркането. Целта му е да се конкурира със " експертите " по спортни часовници като Garmin и Polar.

Watch Ultra, с цена от 799 $, има по-голяма батерия, с цел да устоя в рискови условия като надпревари по триатлон да вземем за пример, както и по-добра водоустойчивост и температурна устойчивост за работа навън, и по-добро GPS следене.
       Вижте тази обява в Instagram.                      
Публикация, споделена от CNET (@cnet)

Всички часовници, които включват Series 8 на същата цена като предходната година и обновения по-евтин модел SE, както и новите iPhone, ще имат способността да откриват потребителя, когато той е претърпял сериозна автомобилна злополука, и да се обаждат на службите за незабавна помощ.

Новият часовник Series 8 има температурен датчик, който ще може да наблюдава месечния цикъл при дамите при съблюдаване на строга дискретност. Защитата на персоналните данни, свързани с репродуктивното здраве, се трансформира в съществена тематика за софтуерните компании след решението на Върховния съд на Съединени американски щати, което приключи конституционното право на аборт.

Но до момента в който аксесоари като Apple Watch доведоха до увеличение на продажбите от съществуващата потребителска база на Apple, iPhone остава основата на нейния бизнес с 52.4% от продажбите през последната фискална година.

Акциите на Apple затвориха с растеж от 0.9% във вчерашната борсова сесия, като пазарната капитализация на компанията доближава 2.48 трилиона $ и остава най-високата в света.   
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР