Apple никога не са искали да лежат на стари лаври

...
Apple никога не са искали да лежат на стари лаври
Коментари Харесай

Apple планира да подобри слушалките си AirPods

Apple в никакъв случай не са желали да лежат на остарели лаври (макар и нееднократно да са го правили) и интензивно работят към подобряването на технологиите си.

 Apple завладява пазара на часовници
Apple завладява пазара на часовници

Смарт часовниците са бъдещето

Този път са се спрели на слушалките AirPods , които, съгласно Bloomberg, ще се снабдят с нови хардуерни промени, и по-специално - рационализиране на безжичния чип. Ъпгрейдът би трябвало да разреши на компанията да пусне на пазара усъвършенстваните слушалки до края на годината.

 Снимка 342515

Новите AirPods ще реагират на гласова команда - нещо, което актуалният модел не може. Така, с произнасянето на " Hey Siri ", едноименната софтуерна система ще се задейства и употребява още веднъж посредством гласовите команди - на същия принцип като мобилните устройства на Apple.

 Huawei показа впечатляващия си преносим компютър MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro, добре пристигнал

С камера в клавиатурата и още куп изненади

И в случай че би трябвало да погледнем още в по-дългосрочен проект, концепцията е AirPods да станат водоустойчиви, с цел да устоят на дъжд и мокрене с вода (но надали и в случай че бъдат потопени във вода, което към момента е прекомерно евентуално и е най-големият смут на всеки техен притежател).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР