Apple наскоро представи тазгодишните си смартфон модели, за които обяви,

...
Apple наскоро представи тазгодишните си смартфон модели, за които обяви,
Коментари Харесай

Apple готви неразрушим телефон

Apple неотдавна показа тазгодишните си смарт телефон модели, за които разгласи, че са направени от най-здравото стъкло, употребявано в миналото в iPhone.

 iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4 - всичко за тях
Всичко за iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4

Какво ново ни предлага Apple с тазгодишните си модели

Няма по какъв начин да сме впечатлени от това изказване, тъй като го чуваме при всяко оповестяване, а, в случай че сме били притежатели на някои от iPhone 6 моделите, ще знаем, че даже алуминиевият корпус се огъва елементарно.

Тим Кук и компания наподобява са решили да работят старателно за основаването на телефон, който да издържи и в най-безмилостната среда.

През март 2017 година компанията е вкарала в патентния офис искане за вписване на технология, която би направила джаджите на Apple нечупливи.

 Снимка 378659

Патентът планува външният пласт от покритието да е от няколко пласта, които включват железен субстрат. Целият този пласт ще е пълен към 0.5-3 микрометъра, а този под него - към 8-30 микрометъра.

 Тим Кук желае всички да сме с iPhone
Тим Кук желае всички да сме с iPhone

Цените на iPhone са по-достъпни от преди

Външната обвивка може би ще е керамична или карбонова - здрава, колкото елмаз. Това би било и неповторим маркетингов трик за компанията.

 Снимка 378660

Както виждаме от патентните изображения, технологията би могла да се приложи и в часовниците, таблетите и компютрите на Apple.

 Снимка 378657

Патентът не е гаранция, че дадената концепция ще стигне до поточната линия и ще бъде осъществена. Но сме склонни да имаме вяра, че компанията фактически готви сходна технология, поради историята с огъващите се и елементарно чупливи iPhone модели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР