Apple нае един от най-близките съюзници на Доналд Тръмп във

...
Apple нае един от най-близките съюзници на Доналд Тръмп във
Коментари Харесай

Apple нае близък до Тръмп лобист

Apple нае един от най-близките съдружници на Доналд Тръмп във вашингтонските лобистки кръгове Джефри Милър. Той ще дава отговор за минимализиране на загубите на компанията от нарасналите митата за. Това заяви CNBC.

Apple се обърна към лобистките услуги на Джефри Милър, с цел да подсигурява, че редица артикули на компанията не попадат в новия лист със артикули, чийто импорт от Китай ще предстои на нараснали мита, в случай че Вашингтон и Пекин не реализиран комерсиално съглашение преди декември тази година.

Милър стартира да лобира за Apple през октомври, само че публично удостоверение беше оповестено едвам в този момент. Договорът за наемане на лобист и неговият екип не съдържа детайлности за работата за Apple. Съобщава се единствено, че Милър ще се занимава с " комерсиалните въпроси, свързани с софтуерните артикули и услуги " на компанията.

На 20 август Доналд Тръмп разгласи, че американската корпорация Apple би трябвало да трансферира индустриалните си мощности от Китай в Съединени американски щати.

Джефри Милър играеше основна роля в президентската акция на Тръмп. През последните месеци той оглави комитета за събиране на средства за преизбирането на президента. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР