Apple Music Classical ще бъде достъпно в App Store и

...
Apple Music Classical ще бъде достъпно в App Store и
Коментари Харесай

Apple ще пусне самостоятелно приложение за класическа музика на 28 март

Apple Music Classical ще бъде налично в App Store и съгласно компанията ще дава по-задълбочено търсене и метаданни за композиторите, които ще я отличат от главните музикални услуги

Емил Василев преди 4 минути 5 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 17:00 | 06.03.2023

Забраната за 8K тв приемници в Европейски Съюз влиза в действие – ето по какъв начин Samsung я заобиколи

КосмосЕмил Василев - 12:00 | 07.03.2023

Телескопът Джеймс Уеб снима поразителна фотография, показваща една и съща вселена в три разнообразни момента във времето

IT НовиниДаниел Десподов - 12:31 | 08.03.2023

Ето кой е най-скъпият и скъп метал в света

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Apple разгласи Apple Music Classical – независимо приложение, профилирано в този жанра, което ще бъде пуснато на 28 март. След като закупи музикалната услуга Primephonic през 2021 година, компанията в началото имаше за цел да пусне приложение, фокусирано върху класическата музика до края на предходната година. Тя не съумя да реализира тази цел, само че в този момент услугата към този момент е съвсем тук. Вместо да бъде вградена в iOS, тя ще се появи под формата на независимо приложение в App Store. Достъпът до приложението ще е включен в общоприетия абонамент за Apple Music.

„ Apple Music Classical разрешава бързо и елементарно да се откри всеки запис в най-големия азбучник за класическа музика в света с изцяло усъвършенствано търсене, а слушателите могат да се насладят на най-високото налично качество на звука и да изслушат доста обичани типичен творби по напълно нов метод с поглъщащ тримерен тон. “

пише Apple в прессъобщение

Класическата музика постоянно е посочвана като един от най-хубавите случаи на потребление на тримерен тон, който придава на записите по-голямо чувство за наличие. Приложението ще предлага и стотици подбрани плейлисти, хиляди извънредни албуми, задълбочени биографии на композиторите, наръчници за доста основни творби, интуитивни функционалности за разглеждане и доста други.

Apple Music Classical ще излъчва до 192 kHz/24 bit с висока разграничителна дарба без загуби и Apple споделя, че ще включва хиляди пространствени аудиозаписи. Подобно на Primephonic, приложението ще предлага задълбочени и точни метаданни за класическата музика – предизвикателство за услугите, които натъпкват всички музикални жанрове на едно място. В приложението също по този начин ще можете да търсите по композитор, произведение, диригент или даже каталожен номер и да намирате съответни записи мигновено.

Полагането на спомагателни старания за привличане на феновете на класическата музика може да помогне за диференцирането на Apple Music, защото компанията продължава да се пробва да настигне водещата позиция на Spotify в региона на абонаментната музика. Вчера Spotify разгласи освежен интерфейс, който взаимства дизайнерски детайли от TikTok и други обществени приложения.

Първоначално Apple Music Classical ще бъде извънредно приложение за iOS, само че съгласно прессъобщението на Apple, скоро ще има и версия за Android. Обикновената услуга Apple Music към този момент е мултиплатформена, тъй че е разумно и Classical да следва същия път. Приложението ще се поддържа от iOS 15.4 и по-нови версии и ще бъде налично на всички места, където се предлага Apple Music, макар че съгласно компанията в Китай, Япония, Корея и Тайван ще се появи по-късно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР