Apple може да не предостави технологията Face ID, която позволява

...
Apple може да не предостави технологията Face ID, която позволява
Коментари Харесай

Apple няма да въведе скоро Touch ID за Mac

Apple може да не даде технологията Face ID, която разрешава отключване на устройството единствено с взор към екрана, благодарение на лицево различаване, на Mac потребителите си още известно време, съгласно нови клюки.

Информацията идва от известния източник на вътрешна информация за продуктите на Apple Mark Gurman, който по-рано тази година, през февруари, съобщи, че компанията е възнамерявала да даде функционалността Face ID на потребителите на Mac устройства в границите на тази година, само че тези проекти са били забавени. За първи път започнахме да чуваме за подмятания за въвеждане на Face ID за macOS още през лятото на 2020 година Сега Гурман споделя, че можем да чакаме закъснение от порядъка на няколко години, като съгласно него, функционалността за лицево отключване на Mac компютрите може да се чака най-рано през 2023 година

„ Това няма да се случи тази година, само че бих се обзаложил, че Face ID ще стане налична за всички Mac устройства след няколко години. Очаквам всички iPhone и iPad също да преминат към Face ID в границите на този период “, написа Гурман в обява в персоналния си блог, който постоянно се следи от доста софтуерни портали, които черпят информация за продуктите на Apple и разработките на компанията.

Разбира се, тази информация към този момент не е подкрепена от никакви публични сведения или изказвания на Apple, тъй че можем да имаме към нея известна доза песимистичност. От Bloomberg обаче имат вяра, че в последна сметка всички артикули един ден ще преминат към технологията Face ID, в това число и по-достъпните модели от номенклатурата на компанията, които употребяват Touch ID, като iPhone SE.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР