Apple Inc. ще отвори отново някои от своите магазини в

...
Apple Inc. ще отвори отново някои от своите магазини в
Коментари Харесай

Apple Inc отваря част от магазините си в САЩ през следващата седмица

Apple Inc. ще отвори още веднъж някои от своите магазини в Съединените щати през идната седмица, заяви бизнес телевизия CNBC.

Магазините на софтуерния колос в Айдахо, Южна Каролина, Алабама и Аляска ще бъдат отворени от идната седмица, само че при процедури за сигурност, като ограничение на броят на клиентите, влизащи едновременно, както и инспекция на тяхната температура. Apple Inc. има шест магазина в тези американски щати, само че от компанията не показаха, дали всички те ще бъдат отворени, означи CNBC.

Магазините на Apple отвън Китай бяха затворени в средата на март заради пандемия от ковид. През предишния месец компанията съобщи, че възнамерява да остави затворени магазините си в Съединени американски щати до май, с цел да предотврати разпространяването на Covid-19.

Междувременно японската автомобилна компания Honda Motor Company Ltd. също разгласи, че ще стартира да рестартира производството в своите фабрики в Съединени американски щати и Канада от 11 май.

Възобновяването ще се прави " последователно " с използването на ограничения за здраве и сигурност, както и на обществени отдалечени ограничения, съобщи производителят на коли в известие за пресата.

Освен това, всички чиновници на компанията в Съединени американски щати, които бяха пуснати в насилствен отпуск, ще се върнат на работа на 8 или 11 май, съобщи Honda.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР