Apple е започнала вътрешно разследване сред няколко оплаквания в интернет,

...
Apple е започнала вътрешно разследване сред няколко оплаквания в интернет,
Коментари Харесай

Голям бъг при новия iPhone 8

Apple е почнала вътрешно следствие измежду няколко недоволства в интернет, че батериите на новия iPhone 8 Plus се подуват и даже разцепват корпуса на телефона след няколко презареждания, оповестява BBC, представен от Фокус. Само през последната седмица има шест сходни недоволства, при които батерията е увредила телефона.
Проверката на Apple цели да открие дали става дума за изолирани случаи или по-сериозен недостатък. Оплаквания има от консуматори в Тайван, Япония, Китай, Канада, Гърция и Хонконг.

Макар Apple да не разяснява повече тематиката преди края на инспекцията, съгласно онлайн изданието MacRumors броя недоволства подсказва, че става дума за естествен брой дефектни устройства на фона на общия брой създадени бройки. Според Сам Джафе от анализторската компания Cairn Energy Research Advisors батериите се подуват, когато наближат края на живота си.

Това значи, че може да става дума за неточност при производството, което би се отразило на относително дребен брой устройства. Според него Apple може елементарно да откри проблематичната поточна линия и да я спре за корекция без това да повлияе съществено на производството. Малко евентуално е Apple да разгласи какъв е казусът, в случай че не е в действителност сериозен сходно на Galaxy Note 7 на Samsung предходната година. За в този момент обаче не наподобява, че iPhone 8 Plus страда от чак толкоз всеобщ проблем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР