Apple е възможно да се занимава с разработването на монитор

...
Apple е възможно да се занимава с разработването на монитор
Коментари Харесай

Apple ще пусне монитор, който в режим на очакване ще замени смарт-дисплея на умния дом

Apple е допустимо да се занимава с създаването на екран за компютрите Mac, който в режим на очакване може да се употребява като екран за умния дом, заяви източника на изданието Bloomberg Марк Гърман (Mark Gurman) в своя бюлетин Power On в неделя. Според него, устройството ще бъде пуснато не по-рано от идната година.

Новият екран ще е основан на чип лична разработка на Apple, сходно на Studio Display, който е основан на A13. Това ще разреши на монитора да се употребява без значение от компютъра, когато е в режим на подготвеност с невисок разход на сила, споделя Гърман. Спомнете си, че чипът A13 в Studio Display е виновен за работата на уеб-камерата и системата от високоговорители с функционалностите Center Stage и Spatial Audio.

Както се чака, в режим на ниско ползване, мониторът, сходно на екраните за интелигентен дом, ще отразява друга потребна информация, като входящи вести или прогноза за времето. Нещо сходно ще бъде осъществено и посредством функционалността StandBy в iOS 17, която ще бъде пусната по-късно тази година. С новата алтернатива обаче на монитора на Mac ще може да се изобразява доста повече информация, в сравнение с може да се види на дребния екран на iPhone.

Според Гърман, Apple също работи и върху основаването на наследници на Pro Display XDR и Apple Studio Display.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР