Apple е открила дефект в някои бройки на iPhone 12

...
Apple е открила дефект в някои бройки на iPhone 12
Коментари Харесай

Aplle: проблем с говорителите на iPhone 12

Apple е разкрила недостатък в някои бройки на iPhone 12 и 12 Pro. Става дума за проблем с представителите на усторйствата, като те могат да спрат да работят, оповестява компанията в уеб страницата си за поддръжка.

Конкретно са наранени смарт телефони, които са създадени в интервала октомври 2020 - април 2021 година Компанията споделя, че в случай че iPhone 12 или 12 Pro няма тон, когато потребителят организира телефонни диалози, би трябвало да посети оторизиран сервиз, с цел да види дали попада в листата.

Другите модели на iPhone 12 - 12 mini и 12 Pro Max, не попадат в дефектните бройки. Това значи, че в случай че имат сходен проблем, те би трябвало да бъдат поправени съгласно общоприетите гаранционни правила.
Apple добавя, че в случай че с обещано устройство има и други проблеми, да вземем за пример пукнато стъкло на екрана, първо те ще би трябвало да бъдат поправени (евентуално заплатени) преди да може да се поправи и самият представител през безплатната стратегия.
Така компанията ще избегне опити на консуматори да поправят гратис всевъзможни проблеми в устройствата си, които не попадат в гаранцията или обсега на програмата. Тя също предизвестява, че може да ограничи поправките единствено в истинската страна или район на покупка на устройството, само че не прецизира при какви условия ще направи това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР