Apple е на път да обнови iPhone, което ще подобри

...
Apple е на път да обнови iPhone, което ще подобри
Коментари Харесай

iPhone ще стане по-умен: Apple анонсира голяма промяна в устройствата. Ето каква е тя

Apple е на път да обнови iPhone, което ще усъвършенства потреблението на изкуствения разсъдък в ябълковите смарт телефони и таблети. Производителите желаят да научат устройствата да повтарят гласа на човек, тъй че разпознаването и образованието да трае не повече от 15 минути. За това се приказва в анонса на.

Какво ще включват подобренията в iPhone?

Бъдещият инструмент ще се назовава Personal Voice. С него потребителите ще могат да разчетат гласа им, а технологията ще го учи и запомня.

Потребителите могат също по този начин да се възползват от постоянно употребяваните изречения по време на диалози онлайн.

За кого ще са най-полезни?

Функцията е една от няколкото, целящи да създадат устройствата на Apple по-достъпни за хората с когнитивни, зрителни, слухови и двигателни увреждания.

Apple споделя, че хората със болести, които ги карат с течение на времето да изгубят гласа си, като да вземем за пример амиотрофична латерална склероза, могат да се възползват най-вече от сходни принадлежности. От Apple са уверени, че тези функционалности ще се появят към края на 2023 година

Но в същото време поражда проблем — новата функционалност може да се употребява за основаване на фейкове. От компанията знаят това, тъй че Personal Voice ще поддържа поверителността и сигурността на потребителската информация.

Какви други нововъведения ще се появят в iPhone, съгласно Apple?

Apple също анонсира Assistive Access, който комбинира приложенията FaceTime, Съобщения, Камера, Снимки, Музика и Контакти в едно приложение за диалози.

Интерфейсът на новото приложение ще включва висококонтрастни бутони, огромни текстови етикети, алтернатива за клавиатура единствено с емотикони и опция за запис на видео известия за хора, които избират образната или аудио-комуникацията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР