Apple е изправен пред правна равносметка през 2024 г., като

...
Apple е изправен пред правна равносметка през 2024 г., като
Коментари Харесай

Бизнесът с услуги на Apple на стойност 85 милиарда долара годишно е изправен пред правна равносметка

Apple е изправен пред правна равносметка през 2024 година, като през идващите месеци серия от регулаторни решения на управляващите в Съединени американски щати и Европейски Съюз ще дефинират бъдещето на нейните 85 милиарда $ бизнес с услуги на година.

Най-големият удар за производителя на iPhone може да пристигна от антитръстов развой в Съединени американски щати против Гугъл, където стана ясно, че другият софтуерен колос е платил повече от 26 милиарда $ през 2021 година, с цел да направи своя търсачката по дифолт за устройства на Apple и други смарт телефони и браузъри.

Ако Гугъл загуби делото, може да бъде принудена да спре да прави постоянни заплащания към Apple, което Ерик Зойферт, самостоятелен анализатор, прави оценка като заслужаващо една четвърт от годишните доходи, извоювани от отдела за услуги на Apple.

Междувременно Apple и други софтуерни колоси са изправени пред възходящ надзор от страна на администрацията на Байдън заради опасения по отношение на доминирането на своя App Store, който към този момент е заставен да промени в Европейски Съюз заради за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР