Apple е безспорният водач в продажбата на wearable джаджи и

...
Apple е безспорният водач в продажбата на wearable джаджи и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Band 4 - всичко, което искаме от смарт гривна

Apple е безспорният лидер в продажбата на wearable джаджи и от няколко години господства напълно пазара на часовниците.

На влиятелното второ място в тази ранглиста обаче се подрежда Xiaomi. Призът на компанията се дължи най-много на известната спортна гривна-часовник Xiaomi Mi Band, която завладя китките и сърцата на милиони с ниските си цени и високото си качество.

Вчера Xiaomi показа четвърто потомство Mi Band, която е може би най-атрактивната спортна гривна на пазара сега.

Гривната е с дребен 0.95-инчов AMOLED екран, който, както при Mi Band 3, е с приятна овална форма. Разликата обаче е, че Мi Band 4 е с пъстър екран с резолюция от 120 х 240 пиксела, което не е доста, само че е изцяло задоволително за сходна джаджа.

Xiaomi дава обещание, че новата гривна ще е по-прецизна в следенето на разнообразни индикатори при придвижване и спорт и може да дава информация и статистики, когато тичаме, плуваме, вървим, караме колело и какво ли още не.

Не е проблем даже да се гмуркаме, без да смъкваме джаджата, защото дребният корпус устоя на до 50 метра под вода.

Гривната също по този начин може да регистрира пулса ни, а в Китай може да бъде употребена и за безжично заплащане. Mi Band 4 ще коства единствено 25 $ и ще се появи в Китай на 16 юни. Навлизането й в Европа и Съединени американски щати се чака да се случи при започване на септември. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР