Apple бе изпреварена от Lenovo, HP и ASUS в годишния

...
Apple бе изпреварена от Lenovo, HP и ASUS в годишния
Коментари Харесай

Apple слезе на 7-мо място в рейтинга на най-добрите производители на лаптопи

Apple бе изпреварена от Lenovo, HP и ASUS в годишния рейтинг на производителите на преносими компютри, формиран от Laptop Mag. MacBook получи най-слабата си оценка в категорията „Иновации“.
Изданието Laptop Mag разгласява годишния рейтинг „Най-добрите и най-лошите производители на лаптопи“. Тази година Apple е на седмо място. Това е значителен спад, тъй като през 2017 година софтуерният колос бе на 5-то място.

Максималният брой точки в рейтинга на Laptop Mag е 100. Общата оценка се образува посредством пет разнообразни категории.



Laptop Mag даде висока оценка за поддръжката и гаранционното обслужване, само че разкритикува техническата страна на преносимите компютри на Apple, цената и USB-C портовете.

„Хардуерът като че ли е спрял развиването си: MacBook не са неприятни устройства, само че в тях няма нищо ново, а единствено нищожно покачване на продуктивността. Къде са сензорните екрани?

Минималният избор: единственият преносим компютър на Apple с цена под $1000″ е остарелият MacBook Air, който коства $999. Цената на всички останали преносими компютри на Apple стартира от $1299, което за доста консуматори е сериозна преграда.

Преходници: няма USB 3.0 портове в актуалните MacBook – единствено USB Type-C. А в остарелия MacBook Air, няма от новите портове„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР