Apple AirPods много бързо се превърнаха в един от най-разпознаваемите

...
Apple AirPods много бързо се превърнаха в един от най-разпознаваемите
Коментари Харесай

Стивън Койл, Apple AirPods Pro и с какво те изпреварват конкурентите на пазара

Apple AirPods доста бързо се трансфораха в един от най-разпознаваемите артикули на компанията, който трансформира дребните безжични слушалки в същинска фешън наклонност, която в следствие последваха и други производители.

Неотдавна Apple показа и AirPods Pro, които много трансформираха дизайна на първите два модела и прибавиха нови екстри и технологии.

След излизането им доста софтуерни издания и основатели на наличие в мрежата тестваха качествата на AirPods Pro и ги съпоставиха с тези на други артикули от този сегмент.

Повечето от тях заключиха, че AirPods Pro са много по-добри от първите модели AirPods, само че към момента изостават във връзка с звука, цената и живота на батерията по отношение на някои конкурентни модели.

Наскоро обаче композиторът и програмист Стивън Койл е провел един по-различен относителен опит и е открил, че AirPods Pro имат едно много значимо за хората от неговата промишленост преимущество.

То се крие в скоростта с която звуковия сигнал стига от телефона до слушалките - още известна като звукова инертност.

За сравненията си Койл е употребявал първите два модела AirPods, Beats Studio 3 и Sony WH-CH700N, които не са директни съперници на AirPods Pro, само че също за
Всичко за Вашата сватба
безжични слушалки.

Оказва се, че AirPods Pro възпроизвеждат звука със забавяне от единствено 144 милисекунди, до момента в който при първото потомство AirPods забавянето е с над 100 милисекунди по-голямо.

Въпреки че не е направена директна параленост с модели като Galaxy Buds или Freebuds на Huawei, бихме предположили, че AirPods Pro се оправят по-добре от тях, имайки поради, че по-рано тази година чухме недоволства във връзка с латентността на Galaxy Buds.

Това преимущество на AirPods Pro не е от кой знае какво значение за елементарните консуматори, само че пък е много значим миг за хората, които основават музика. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg