AppGallery получи приза Best Alternative App Store of the Year

...
AppGallery получи приза Best Alternative App Store of the Year
Коментари Харесай

AppGallery спечели приза Best Alternative App Store of the Year“ на Mobile Games Awards 2023

AppGallery получи наградата " Best Alternative App Store of the Year " на премиите Mobile Games Awards (MGA) 2023 - на особено церемония събитие, извършено в границите на BAFTA в Лондон. Това е влиятелно самопризнание, което отличава най-хубавите мобилни устройства и уговорката на AppGallery към неговите консуматори и разработчици. Това е освен метод, по който потребителите могат елементарно да изтеглят приложенията и игрите, от които се нуждаят, само че и умна екосистема, където разработчиците могат да основат новаторски преживявания с приложения.

От стартирането си през 2018 година, AppGallery отбелязва непрестанен напредък, утвърждавайки се като един от трите най-големи пазара за приложения в света. Обслужвайки над 580 милиона дейни консуматори месечно - с 10% нарастване отвън Китай през последните 12 месеца - AppGallery продължава да предлага необятна гама от известни световни игри и локални приложения, които вършат живота по-удобен за потребителите.

" Тъй като страните от целия свят акцентират смисъла на различните магазини за приложения за по-здрав мобилен пазар, ние сме извънредно горди да спечелим тази премия. Това е значимо самопризнание на нашата отдаденост към нашите сътрудници и консуматори. Растежът и триумфът на AppGallery значително се дължи на доверието и мощната поддръжка, която имат в нас, даже от нашето доста непретенциозно начало. Ще продължим да построяваме този пазар за мобилни приложения и игри за всички сегашни и бъдещи консуматори на Android, за най-хубавото потребителско преживяване и за платформа, която оказва помощ на разработчиците да доближат своя оптимален капацитет, " показа Хайме Гонзало, вицепрезидент Huawei Mobile Services Europe.

Удовлетворението на потребителите е главен приоритет на AppGallery

AppGallery непрекъснато работи в посока съдействие с най-хубавите международни марки и разработчици на игри, с цел да се подсигурява, че потребителите получават неповторими и интелигентни преживявания и имат достъп до някои от най-търсените мобилни игри. За да бъде още по-примамлив за геймърите, AppGallery постоянно организира сезонни акции, предлагащи изключителни промоции. Те включват отстъпки при евакуиране на приложения, отстъпки за покупки в приложението и даже извънредни пакети с дарове и бонуси, които им оказват помощ да останат преди всичко в играта, която играят. AppGallery също организира годишни акции на Game Fest, с цел да насърчи потребителите да опознаят нови способи за игра на платформата със серия от изключителни преимущества.

Геймърите разполагат с голямо многообразие в AppGallery. Наличието на игри, подкрепени от редица потребителски промоции, показва способността на платформата да се погрижи за разнообразните желания на геймърите в европейския район. Освен игри, AppGallery предлага приложения в 18 категории, в това число вести, обществени медии, финанси, развлечения и други. Това значи, че всички упования на потребителите ще бъдат изпълнени.

AppGallery среща нараснал интерес и измежду други консуматори на Android. Само за предходната година, AppGallery означи доста нарастване на геймърите, които не употребяват устройства на Huawei, само че употребяват Android. Благодарение на приобщаващия темперамент на платформата, потребителите, които не са от Huawei, могат елементарно да получат достъп до AppGallery. Първо, те би трябвало да изтеглят и конфигурират AppGallery от уеб страницата. След това би трябвало да конфигурират HMS Core - AppGallery няма да работи без него, и най-после да основат Huawei ID за евакуиране на приложения и игри.

Пълна поддръжка за разработчици посредством партньорства за съдействие

AppGallery дава богат набор от принадлежности, благоприятни условия и други запаси разполагаем за разработчиците, позволявайки на повече от 6 милиона регистрирани разработчици да развиват бизнеса си по нови и невиждани способи. Със мощна взаимосвързана интеграция и налични благоприятни условия на HMS Core, както и със специфичен екип за техническа поддръжка, разработчиците могат да разпрострат цялостния капацитет на нововъведенията.

AppGallery също по този начин дава удобен модел за шерване на доходи и обилие от маркетингови запаси за ускорение на комерсиалната монетизация на световните разработчици. Според Business of Apps 79% от приложенията за игри употребяват IAP за обезпечаване на доходи, а IAP съставлява 48,2% от приходите от мобилни приложения. Ето за какво съотношението на шерване на приходите от IAP, предоставено от Huawei за разработчиците, е по-високо от междинното за промишлеността, като по този метод облагодетелства разработчиците в дълготраен проект.

AppGallery има за цел да продължи да дава на потребителите необятен набор от приложения и да бъде необятно наличен. Бидейки отворена, платформата ще продължи да пази ползите на потребителите и да построява мощни и взаимни партньорства с разработчиците, с цел да подсигурява процъфтяващото развиване на екосистемата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР