Апостол Пенчев се завръща в bTV Media Group като програмен

...
Апостол Пенчев се завръща в bTV Media Group като програмен
Коментари Харесай

Апостол Пенчев се завръща като програмен директор в bTV

Апостол Пенчев се завръща в bTV Media Group като програмен шеф, а назначението е в действие от през днешния ден, оповестиха от медията. Той беше на същата позиция в bTV в интервала 2005-2009 година, началник на малкия екран в интервала 2009-2014 година и член на управителния съвет с мандат 2010-2014 година Пенчев е заемал също по този начин висши мениджърски функции в Българската национална телевизия, телевизия PRVA и B92 TV в Република Сърбия. Преди към месец Пенчев ненадейно напусна Нова телевизия, където беше шеф " Съдържание " от 2017 година. Преди няколко дни на негово място беше назначена Светлана Василева, която беше първият изпълнителен шеф на bTV при основаването на малкия екран през 2000 година

Като шеф " Програма " в bTV Пенчев ще има за задача да развие тактика за наличие, която да форсира растежа на компанията и да надгради уговорката на медията да предлага " наличие когато и да е и на всички места ".

С неговото предопределение бе оповестена и още една смяна по върховете в малкия екран. Дарина Петрова става шеф " Човешки запаси " като в новата си роля би трябвало да се концентрира върху разрастване на позицията на компанията на най-хубав шеф в промишлеността.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР