Апостол Минчев е назначен за председател на Управителния съвет на

...
Апостол Минчев е назначен за председател на Управителния съвет на
Коментари Харесай

Апостол Минчев е новият шеф на АПИ

Апостол Минчев е назначен за ръководител на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ), заяви пресцентърът на Министерство на регионалното развитие. Заедно с него са назначени и нови членове на Управителния съвет на АПИ откакто по-рано през днешния ден управлението ѝ бе освободено. Според известието на Министерство на регионалното развитие претекстовете за рокадата са поради " заплащане на задатъци за строително-монтажни работи за обекти, които нямат планова подготвеност и позволение за градеж към 26.05.2021 година "

Апостол Минчев е строителен инженер по транспортно строителство със степен магистър. Има дълготраен опит в проектирането и строителството на пътища. Ръководил е екип при правене на планове за пътни обекти и уреди. Бил е шеф на Областно пътно ръководство Шумен.

За член на Управителния съвет на организацията е назначен Веселин Пейков, също строителен инженер по обучение, само че в направление създаване на писти и автомагистрали с опит по специалността и в други страни. Инж. Пейков има опит в ръководството на огромни транспортни планове, ръководство и планиране на летища, планиране и създаване на пътни настилки.

За член на УС на АПИ е избран и Ивайло Денчев, който също е инженер по пътно строителство. Досега е бил шеф на Областно пътно ръководство Плевен, като преди този момент е бил и на други позиции в него. Работил е и в частния бранш.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР