Апостол Апостолов, кмет на Симитли, това име стигна до моите

...
Апостол Апостолов, кмет на Симитли, това име стигна до моите
Коментари Харесай

Стилиян Петров атакува кмета на Симитли

" Апостол Апостолов, кмет на Симитли, това име стигна до моите уши от над 40 клуба. Агитиране в кавички за гласоподаване за господин Михайлов. Какво знаете вие повече от нас, господин Апостолов, с цел да агитирате за господин Михайлов? ", съобщи някогашният капитан на националния тим Стилиян Петров на конференция преди утрешния ексклузивен конгрес за избор на ново управление на Българския футболен съюз, съобщи БГНЕС.

Петров, дружно с Мартин Петров, е част от екипа на Димитър Бербатов, който е претендент за президентския пост на БФС. Днес Бербатов и неговият екип дадоха конференция, на която показаха терзанията си прозрачността на провеждането на конгреса.

" В последните два дни съм разговарял с над 140 клуба, с цел да разберем дали са получили делегатските си карти, което те не са. Те звънят на регионалните, те не подвигат, което е доста забавно, за какво не подвигат. Ще загатна две имена, има и още, само че те се загатват от доста клубове - Апостол Апостолов, кмет на Симитли, това име стигна до моите уши от над 40 клуба. Агитиране в кавички за гласоподаване за господин Михайлов. Какво знаете вие повече от нас, господин Апостолов, с цел да агитирате за господин Михайлов? Кажете ни. Разговарял съм с клубове, кметове, треньори. Г-н Михайлов приказва за транспарантни избори, че няма напън. Всички ние отвън кликата знаем проблемите. Второто име е мой някогашен съотборник - Радой Христов, регионален на Монтана. Г-н Христов, играли сме дружно, ти ми беше един от идолите, когато бях дребен, само че сега под напън и в кавички агитиране за гласоподаване за господин Михайлов, тъй като в случай че в този регион клубовете не са на негова страна, той ще бъде уволнен. Не се опасявай, тъй като единствено по този начин може да бъде променено това мислене. Не бъдете наивни ", сподели Стилиян Петров.

" Много от клубовете не желаят да вземат участие в Конгреса, поради това, което е ставало в предходните конгреси. Хора, които дават всичко, с цел да има футбол в техните села, с цел да има футбол. Клубовете към този момент не мълчат. Клубовете желаят да се борят, само че битката е несправедлива ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР