Аполон (Лимасол) продължава да скъсява изоставането си от водачите в

...
Аполон (Лимасол) продължава да скъсява изоставането си от водачите в
Коментари Харесай

Илиан Илиев и Аполон с пети пореден успех

Аполон (Лимасол) продължава да съкратява изоставането си от водачите в кипърското състезание. Днес отборът на Илиан Илиев записа пети следващ триумф и заема пето място в класирането с 50 точки. Българският национал, който донесе успеха над АЕК Ларнака преди няколко дни, стартира като титуляр и остана на терена до 85-ата минута.

Двубоят не стартира добре за домакините поради травмата на Амин Хамас още в 5-ата минута. В 14-ата Елохор Екполо откри резултата, само че малко по-късно Исмаел Тажури изравни. До края Аполон тотално доминираше и реши нещата в своя изгода с попадения на Йоанис Питас от дузпа в 45-ата минита и Амр Уарда в 88-ата.

Загубата остави Омония на последното място в топ 6 с 42 точки. Лидер е АПОЕЛ на Георги Костадинов с 61 точки, следван от АЕК Ларнака с 57, Арис (Лимасол) с 54 и Пафос с 52.

Снимка: sport-fm.com.cy

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР