Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, обявиха новата

...
Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, обявиха новата
Коментари Харесай

Окончателно: Апокалипсисът ще е на 1 февруари 2019 г. в 11.47 часа, сочи изтекла информация от НАСА

Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, оповестиха новата дата дата за края на света конспиролози. Привържениците на теорията на заговора даже са се докопали до точното време на световната злополука - 11:47 преди обед.

Но тези числа не са изсмукани от пръстите. Работата е в това, че съответната информация е била оповестена на уеб страницата на НАСА, а след 4 дни свалена. Но през това време мнозина съумели да я виждат.

Кое е бедствието, което евентуално ще унищожи човечеството след по-малко от година? Теоретиците са уверени, че това е околоземният метеорит 2002 NT7, който ще падне върху нашата планета.
Силата на удара ще бъде колосална и ще надвиши мощността на гърмежа от 30 милиона атомни бомби. По време на конфликта скоростта на метеорита ще е съвсем 30 километра в секунда.

Специалистите от НАСА в началото написали, че смъртоносното небесно тяло ще се сближи сериозно със Земята и евентуално ще се вреже в нашата планета. Сега, откакто първичният текст е свален от уеб страницата, астрономите настояват, че 2002 NT7 изцяло наред ще прелети на към 63 млн.км от Земята.

Все още не е ясно дали астрономите са сбъркали първо нещо в изчисленията си и по-късно са забелязали грешката си. Или пък тайните сили, които ръководят света, са решили да не осведомят обществеността за приближаващия апокалипсис, с цел да не поражда суматоха и безпорядък и те умерено да се укрият в скривалищата си надълбоко под планините или дъното на моретата, настояват конспиролозите, представени от esoreiter.ru.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР