АПОЕЛ (Никозия) се наложи с 2:0 над Омония на българския

...
АПОЕЛ (Никозия) се наложи с 2:0 над Омония на българския
Коментари Харесай

АПОЕЛ се справи с Омония на Петев, Михайлов не игра

АПОЕЛ (Никозия) се наложи с 2:0 над Омония на българския треньор Ивайло Петев в среща от първия кръг от плейофите. Жълто-сините от АПОЕЛ към този момент имат 66 точки, с две пред Аполон, който през вчерашния ден разгроми АЕЛ в дербито на Лимасол. Омония е на 6-а позиция с 44, изоставайки на 4 от АЕЛ.

Българският вратар на Омония Николай Михайлов още веднъж не бе на вратата, а до почивката двата тима не си бяха отбелязали гол. Лукас Соуза откри резултата в 62-ата минута, а Гийерме Делаторе поками на 2:0 в последните секунди на постоянното време.

Първите минути на мача бяха за тима на Омония, а едвам към края на частта АПОЕЛ подвигна оборотите и сътвори напрежение пред вратата на Христодулу. В 62-ата минута Соуза откри резултата с глава след центриране от корнер от дясно. В 68-ата Жарчирио Антония и в 83-ата изключително на Мат Дербишър бяха най-хубавите благоприятни условия за Омония за гол. Символичните посетители обаче стигнаха до втори гол в 91-ата минута при контраофанзива. Австралиецът Томас Оур получи топката на лявото крило, напредна и центрира, а от 3 метра Делаторе просто я прати в мрежата без усложнения за 0:2.

" Резултатът не е обективен. Имахме няколко шанса при 0:0 и при 0:1. Като цяло не се игра доста футбол, само че съм отчаян от резултата. Искам да благодаря на нашите играчи за себераздаването. Но разликите в качеството на тимовете се вижда. Ще продължим да се борим за Омония и за нашите почитатели, съобщи след мача Ивайло Петев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР