АПОЕЛ Никозия постигна добър турнирен резултат срещу Астана в първия

...
АПОЕЛ Никозия постигна добър турнирен резултат срещу Астана в първия
Коментари Харесай

АПОЕЛ бие без Миланов, Славчев титуляр при загуба на Карабах

АПОЕЛ Никозия реализира добър турнирен резултат против Астана в първия мач посред им от плейофите на Лига Европа. Кипърците се постановиха с 1:0 вкъщи, а българският бранител Живко Миланов остана на пейката и не влезе в игра. Единствения гол за АПОЕЛ означи Кажу в 79-ата минута, само че реваншът в Казахстан ще е непредвидим и някогашният отбор на Станимир Стоилов ще направи всичко допустимо да се добере до групите.

Други два тима от Кипър също имат своите шансове да прескочат плейофината фаза. АЕК Ларнака направи 1;1 като посетител на словашкия Тренчин, а Аполон (Лимасол) отстъпи с 2:3 на Базел, само че 20 минути преди края водеше на " Санкт Якоб Парк ".

Българският национал Симеон Славчев стартира като титуляр за Карабах против Шериф (Тираспол). Той остана на терена до 73-ата минута, само че тимът му загуби с 0;1 в Молдова. Попадението за Шериф бе дело на Рифет Капич още в 8-ата минута.

Израелският гранд Макаби (Тел Авив) изигра слаб мач при гостуването си на норвежкия Сарпсборг и позволи проваляне с 1:3. Любопитното е, че три от головете в мача падна от дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР