АПОЕЛ Беер Шева и Левски не се победиха в първи

...
АПОЕЛ Беер Шева и Левски не се победиха в първи
Коментари Харесай

Силен Левски пропусна добри възможности срещу АПОЕЛ и остави всичко за реванша

АПОЕЛ Беер Шева и Левски не се победиха в първи мач от третия кръг на Лигата на конференциите. Срещата на стадион " Тото Търнър стейдиъм " приключи 0:0 и по този начин интригата бе непокътната оптимално за реванша.
 Снимка 629441
Източник:

" Сините " се показаха добре и пропуснаха няколко чисти положения, само че и домакините имаха защо да съжаляват. Мачът бе забавен и динамичен и предложи нападателен футбол.
 Снимка 629456
Източник:

Срещата стартира равностойно. В 10-ата минута АПОЕЛ стигна до първата заплаха. След разиграване на топката, Кристофер Патерсон пусна паралелен на голлинията пас, само че негов съотборник пропусна да засече, директно пред вратата на " сините ".
 АПОЕЛ - Левски, 0:0, доста борба и благоприятни условия за двата тима онлайн
АПОЕЛ - Левски, 0:0, доста борба и благоприятни условия за двата тима

Няколко положителни благоприятни условия за " сините`

Домакините владееха самодейността и насочиха още няколко удари, които обаче не затрудниха Пламен Андреев.
 Снимка 629453
Източник:

В 30-ата минута Уелтън засече неверно подаване на домакините и откри Рикардиньо, който напредна самичък против вратаря, само че в основния миг, капитанът на АПОЕЛ - Мигел Витор мазета удара на нападателя. Постепенно " сините " натиснаха противника и можеха да съжаляват, че не водеха на почивката.
 Снимка 629447
Източник:

В 40-ата минута. Рикардиньо напредна и откри Уелтън, бразилецът навлезе в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, само че над вратата. " Сините " започнаха интензивно и втората част. В 55-ата минута Асен Митков центрира чудесно към Роналдо, който от непосредвена непосредственост пред вратата стреля с глава, само че но Офир Марциано се оправи и мазета. Малко по-късно и АПОЕЛ имаше добра опция. Шай Елиас насочи доста рисково паралелно на голлинията подаване, само че Климала от непосредствена непосредственост пропусна да засече.
 Снимка 629454
Източник:

Минути преди края на постоянното време Пламен Андреев се намеси уверено откакто Томер Хемед шутира непосредствено от директен свободен ъгъл в горния ляв ъгъл на вратата на Левски.В добавеното време Ивелин Попов нацели греда.

Така двата тима не се победиха и ще вземат решение всичко в реванша след седмица на " Герена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР