Аплодисменти, изненадващи гости в залата, букети и благодарност белязаха последното

...
Аплодисменти, изненадващи гости в залата, букети и благодарност белязаха последното
Коментари Харесай

Почести в последното открито заседание на съдия Вилиян Петров

Аплодисменти, изненадващи посетители в залата, букети и признателност белязаха последното намерено правосъдно съвещание на един от най-дълго служилите на идеята " Апелативен съд – Варна “ – комерсиалният арбитър Вилиян Петров.

За да го поздравят за идното пенсиониране, неговите сътрудници от Търговското, Наказателното и Гражданското поделение му приготвиха вълнуваща изненада, оповестиха от пресслужбата на съда.

Заедно със страните по делото, съдии, правосъдни секретари, деловодители и помощници влязоха с ръкопляскания в правосъдната зала и останаха като аудитория до края на съвещанието.

Съдиите в нашия съд признават, че дължат на арбитър Петров доста скъпи уроци и опит. Част от тях си припомниха времето, когато са били негови стажанти в Арбитража.

В първите години от кариерата си Вилиян Петров е бил стажант арбитър в Окръжен съд – Варна, юрист, съдия и заместник-главен съдия в Държавен арбитраж – Варна. Към правосъдната система се причислява през 1991 година В продължение на 8 години правораздава в Окръжния съд. Най-дълга част от професионалния си път отдава на Апелативния съд – към този момент 23 години!

Колегите му благодариха за знанията, само че и освен. За настроението, възприятието за комизъм и … танцувалните умения. " Освен ослепителен правист, ти си измежду най-хубавите разказвачи на истории, които постоянно се помнят. Благодаря, че си един от тези, с които хората асоциират Варненския апелативен съд. Но и за това, че разчупваш разбирането за съдията като за леко отегчителен, суховат, мощно закостенял човек! “, сподели ръководителят Ванухи Аракелян. От своя страна арбитър Вилиян Петров изрази благодарност за поддръжката през всичките тези години и … за днешната изненада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР