Аплодирайки и пляскайки любимата си страна за победата, принц Уилям

...
Аплодирайки и пляскайки любимата си страна за победата, принц Уилям
Коментари Харесай

Сладката черта на принц Уилям и Кейт Мидълтън, която се отразява на принц Джордж - експерт

Аплодирайки и пляскайки обичаната си страна за успеха, принц Уилям се наслаждения на сладка разходка баща-син с най-големия си наследник принц Джордж тази седмица.

Двойката беше снимана от камери по време на успеха на Астън Вила в Конферентната лига Европа против Лил на Вила Парк и изглеждаше, че се радват на вълнуващия резултат. Това е първият път, когато принцът на Уелс и 10-годишният Джордж са били видени на обществено място, откогато принцесата на Уелс разкри, че е подложена на лекуване от рак в прочувствено видео известие. Оттогава фамилията прекарва Великденските празници дружно, до момента в който се приспособяват към диагнозата на Кейт, която беше открита при следоперативни проби след тежка коремна интервенция.

Джордж носеше шал на Астън Вила и беше забелязан да беседва с татко си моменти след откриващия гол на Оли Уоткинс за клуба. И съгласно специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс, огледалото на жестовете сред двойката е било „ мощно както постоянно “. Тя сподели на Mirror: „ Това е нормалността...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР