Апелативният спецсъд остави постоянно в ареста кмета на с. Тъжа

...
Апелативният спецсъд остави постоянно в ареста кмета на с. Тъжа
Коментари Харесай

Лоши новини за кмета на Тъжа, въртял проститутки в култовия "Бар 10" в София

Апелативният спецсъд остави непрекъснато в ареста кмета на с. Тъжа Цвятко Балабуров, който е упрекнат като водач на незаконна група, набирала дами за проституция в „ Бар 10 “ в София, написа " Труд ".

Магистратите пуснаха под домакински арест Стефан Стефанов и дефинираха парична гаранция от 1500 лева за Милена Георгиева и Анита Георгиева, както и 2000 лева гаранция за Димо Кроснаров и Валентин Майоров. Всички те са упрекнати за присъединяване в схемата за набиране на проститутки. Освен кмета на Тъжа в ареста остава и Валери Филипов, а решението на магистратите е дефинитивно и не може да бъде обжалвано. По-рано пред апелативния спецсъд прокуратурата изиска непрекъснат арест за всички арестувани, като се базира на свидетелски показания, измежду които и разказите на няколко дами, принуждавани да проституират. Освен това по делото са събрани и доказателства със СРС-та.

„ От групата, с която съм тук, в действителност не познавам никого. Видях ги за първи път по време на ареста “, описа пред съда Балабуров. Той изясни, че е държал заведението, в което са предлагани разнообразни полови услуги, само че го продал преди години.

„ Не знам по какъв начин съумяха да ме свържат с тези хора. Ако в този момент се телепортирате, ще се хванете за главата като видите какво е разказано в протокола като офис. То е една колиба “, изясни кметът на Тъжа. Адвокатите му показаха, че майката на кмета е в тежко здравословно положение и желаеха по-лека мярка, с цел да може да се грижи за нея.

„ Вярно е, че майка ми е доста болна. Не желая да се укривам зад тила на старата жена. Ако стане най-лошото, подобен е животът “, разяснява Цвятко Балабуров и заключи, че е почтен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР