Апелативният специализиран наказателен съд реши да остави в ареста Елена

...
Апелативният специализиран наказателен съд реши да остави в ареста Елена
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Елена Динева, два месеца няма право да иска по-лека марка

Апелативният профилиран углавен съд реши да остави в ареста Елена Динева и Йоана Чолакова, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от обвинения Васил Божков. Това оповестиха от профилираната прокуратура.
Съдът върна в ареста дамата до Васил Божков Според очевидеца Цветомир Найденов Елена Динева знаела за незаконната активност на предприемача
Мотивът на съда е, че във връзка с двете обвинени събраните доказателства дават съображение за обосновано съмнение да са направили закононарушенията, за които са упрекнати, както и че не е минала заплахата да извършат друго закононарушение - в това число да заличават доказателства и да въздействат на очевидци.

Освен това на Динева е наложена възбрана да желае изменение на избраната ѝ мярка за неотклонение в по-лека преди приключване на открития в Наказателно-процесуален кодекс двумесечен период.
Жената до Васил Божков: При обвинявания като моите чакам всичко Елена Динева дойда в съда, с цел да оспори наложената ѝ парична гаранция от 1,5 млн. лева
Определението на Специализирания углавен съд не предстои на обжалване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР