Апелативният специализиран наказателен съд остави окончателно в ареста кмета на

...
Апелативният специализиран наказателен съд остави окончателно в ареста кмета на
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста кмета на с.Тъжа по обвинение за сводничество

Апелативният профилиран углавен съд остави дефинитивно в ареста кмета на старозагорското село Тъжа Цвятко Балабуров . Той бе арестуван в края на април и упрекнат в сводничество дружно с още 8 души. Двама от тях бяха пуснати под парична гаранция още на идващия ден, а другите 7 участници в групата останаха в ареста.
 
На втората инстанция през днешния ден още петима души бяха пуснати под разнообразни гаранции сред 1500 и 2000 лв.. За непрекъснато под стража останаха единствено Цвятко Балабуров и различен от обвинените - Валери Филипов.
 

Според прокуратурата групата работила в столичен бар, в който сервитьорките изпълнявали и полови поръчки. Момичетата били привличани посредством разгласи във вестник и арестувани посредством високолихвени заеми, отпускани им от работодателите.
 
Балабуров е упрекван за сводничество и през 2013 година, само че не е наказан. Две години по-късно печели кметските избори в с.Тъжа като претендент на " Народен съюз ". Явявал се е на локалните избори и през 2011 година като претендент на ГЕРБ, само че остава втори.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР