Апелативният специализиран наказателен съд оказва да пусне на свобода подсъдимия

...
Апелативният специализиран наказателен съд оказва да пусне на свобода подсъдимия
Коментари Харесай

Спецсъдът отказа на Крокодила свобода

Апелативният профилиран углавен съд оказва да пусне на независимост подсъдимия за магистрални грабежи, отвличания, опит за ликвидиране на служител на реда и дълготраен дезертьор от правораздаването Емил Милев-Крокодила.
Само преди 3 дни състав на съда с ръководител и докладчик Петя Колева, Емилия Петкова, Красимира Костова, е отменил определение на Специализирания углавен съд от 25 септември т.г., с което Милев е бил освободен от ареста, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение, оповестява " Правен свят ". С окончателното си определение апелативните съдии са оставили подсъдимия в ареста.

Емил Милев е обвиняем за управление на въоръжена незаконна група, която се занимавала с отвличания, грабежи и палежи, като има обвиняване и за опит за ликвидиране на служител на реда. Името на Милев нашумя около престрелката на автомагистрала " Тракия " през декември 2009 година, когато трима души, сред които и той, отвлякоха турски гастербайтер. След като го завързали за дърво, взели му 5000 евро и тръгнали, били засечени от служители на реда и почнала престрелка. Тогава един от групата беше погубен, само че Милев съумя да избяга и се укрива 4 години.

Той беше арестуван през 2013 година, а Специализираната прокуратура внесе делото в съда през 2015 година Оттогава обаче Милев безусловно засипва съда с претенции за смяна на мярката му за неотклонение, като до този миг те са към 30. Преглед на оповестените избрания, с които Апелативният спецсъд е отказвал досега освобождението му демонстрира, че на първа инстанция Милев е срещал радикално друго отношение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР