Апелативният съд във Варна потвърди като правилен и законосъобразен първоначалния

...
Апелативният съд във Варна потвърди като правилен и законосъобразен първоначалния
Коментари Харесай

Съдът във Варна реши: Няма как обвиненият в грабеж и убийство в Добричко Шанер да излезе от ареста

Апелативният съд във Варна удостовери като верен и закономерен първичния арест на Шенер Р., притеглен с още едно лице като обвинен по досъдебно произвеждане на Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Добрич по тази причина, че в съучастничество между тях, като съизвършители, ограбили със мощ златни украшения от 41-годишен мъж, като грабежът е бил съпроводен с убийството му. Шенер е в ареста с определение на Оценка за съвместимост - Добрич от 25 септември тази година.

``
реклама

От съда напомнят, че следствието на тежкото закононарушение почнало на 22 септември, откакто в землището на село Котленци, общ. Добричка било намерено тялото на мъж, който 10 дни по-рано бил разгласен за търсене от негови близки. 19 годишният Шенер и вторият обвинен Румен К. са упрекнати по тази причина, че за времето от 12 до 22 септември в землището на с.Котленци, общ. Добричка, в съучастничество първо ограбили, а по-късно и умъртвили Диян Д. Намереното тяло е било в напреднала степен на разложение. Аутопсия е открила 14 прободни рани, довели до гибелта на мъжа. Златните украшения на Диян липсвали.

Варненският апелативен съд през днешния ден откри, че преценката на събраните доказателства основават в задоволителна степен обосновано съмнение, че Шенер Р. е съпричастен към закононарушението, още повече, че безспорни доказателства. към сегашния стадий на следствието не са нужни. Налични са частични признания, направени от втория обвинен, включително и техническа експертиза.

Опасността обвинения да се укрие или да извърши закононарушение е действителна и за апелативния съд. Законът планува за това закононарушение наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Независимо от чистото правосъдно минало и неналичието на противообществени прояви, съдът регистрира обстоятелството, че неотложно след убийството обвиненият е напуснал страната. Нещо повече. От 3 години той непрекъснато обитава във Англия, където живеят и членовете на фамилията му.

Определението на втората правосъдна инстанция, с което се удостоверява първичния арест на Шенер Р., притеглен с още едно лице по тази причина, че в съучастничество между тях, като съизвършители, ограбили и умъртвили 41 годишен мъж е дефинитивно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР