Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс даде съгласието

...
Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс даде съгласието
Коментари Харесай

Баневи ще бъдат предадени на българските власти, реши френският съд

Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс даде единодушието си за предаването на Николай и Евгения Баневи на българските управляващи. Френските им юристи в този момент евентуално ще апелират пред Касационен съд, осведоми bTV.
Евгения и Николай Баневи влязоха в залата с белезници, само че пред подсъдимата пейка те им бяха свалени. Изглеждат в положително здравословно положение. В рамките на по-малко от 3 минути съдът постанови, че е склонен с предаването им на българските управляващи. Семейство Баневи имаше преводач. Френският им юрист пожела незабавно да ги види уединено.
Видимо беше, че няма безапелационен отговор през днешния ден дали ще се апелира. Ако не – до 10 дни Баневи могат да бъдат предадени. Защитата ще има безапелационен отговор идния понеделник най-късно.
Баневи бяха арестувани на 26 октомври на летището в Ница. С тях са били и трите им деца, за които сега се грижат фамилни другари.
На предходното правосъдно съвещание Евгения Банева е помолила да бъде пусната от ареста, с цел да се грижи за децата си, само че е получила отвод от съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР