Апелативният съд в София пусна под домашен арест мъжа, пребил

...
Апелативният съд в София пусна под домашен арест мъжа, пребил
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест мъжа, пребил жена с метален прът в Благоевград

Апелативният съд в София пусна под домакински арест мъжа, пребил жена с железен кол пред дома ѝ в Благоевград. При случая Стефка Терзийска загуби и едното си око. Извършителят беше арестуван и упрекнат в опит за ликвидиране, само че мярката му към този момент е променена от задържане под стража в домакински арест. В същото време развиване към това кой е поръчал на Кирил Лукаров да пребие Стефка Терзийска все още няма.

Мотивите на съда, с цел да пусне под домакински арест Лукаров, е, че скоро изтичал законовият период за задържането му под стража - мярка, с каквато беше досега. Освен това магистратите решиха, че е намалял интензитетът на заплаха за осъществяване на друго закононарушение от страна на мъжа.

„ Лечението и възобновяване ми продължава. Нараняванията ми са съществени. Имам обае дефинитивна загуба на зрението на лявото ми око. Трудно е да се свикне с такава мисъл. Малко е да се каже, че съм възмутена от решението на съда. Човекът, който ме атакува за да ме убие, който прекатурна живота ми и ме направи неработоспособен за цялостен живот - ще си бъде у дома на мира ", съобщи Стефка Терзийска в ефира на „ Здравей, България ".

„ Какво мога да чакам оттук-нататък? Ако реши да провежда ново нахлуване против мен - кой може да му попречи? Живеем в дребен град. Чувах закани по наш адрес. От хора от близкото му обграждане. Притеснявам се. Имам деца ", показа тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР