Апелативният съд в София остави в ареста Дилиян Георгиев от

...
Апелативният съд в София остави в ареста Дилиян Георгиев от
Коментари Харесай

Оставиха в ареста един от групата, в която е открит списък с магистрати

Апелативният съд в София остави в ареста Дилиян Георгиев от групата, в която е открит лист със заплашвани магистрати. Той съобщи, че съвестта му е чиста, а информацията в описите и флашките не е вярна.

В правосъдната залата стана ясно, че при акция преди няколко дни в дома на Георгиев са открити 121 грама бяло вещество и две флашки. Единият от бранителите на мъжа - Христо Ботев, съобщи че е противоречив методът, по който е станало претърсването. „ Става дума за порочна процедура за поемни лица да бъдат употребени курсанти от Министерство на вътрешните работи ”, е мнението му.

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че при осъществени следствени дейности в парцели на обвинени, част от проведена незаконна група, е открит лист с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на закани.

„ Няма да разреша проведената престъпност да визира ползите и сигурността както на народа, по този начин и на магистрати и правосъдни чиновници. Няма да разреша те да бъдат заплашвани, да и им се оказва напън, още повече върху дами и майки ”, акцентира основният прокурор Иван Гешев.

Разследването се води от Софийската градска прокуратура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР