Апелативният съд в София остави окончателно в ареста Георги Семерджиев,

...
Апелативният съд в София остави окончателно в ареста Георги Семерджиев,
Коментари Харесай

Съдът остави окончателно в ареста Георги Семерджиев

Апелативният съд в София остави дефинитивно в ареста Георги Семерджиев , упрекнат за в столицата, при която починаха Христина Дилева (26) и Хариет Стефанович (21). Според съдиите има задоволително доказателства, които обосновават догатката, че точно Семерджиев е предизвикал злополуката.

Бившият футболист е арестуван за това, че на 5 юли е минал с "Ауди Q7 " на алено на кръстовището на булевардите "Черни връх " и "Арсеналски " в София със скорост от близо 200 км в час по данни на полицията. При навлизането в кръстовището той удря таксиметрова кола и се блъска в асансьора на близката метростанция. От мощния удар колата се разцепва на две. Едната ѝ половина удря смъртоносно дамите, които по същото време са били на тротоара.

Семерджиев е обвинен, че е избягал от мястото на произшествието. Той е престъпно проявен, с отнета шофьорска брошура и е глобен десетки пъти за разнообразни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

Семерджиев е упрекнат в причиняването на гибелта на две дами по несъобразителност. Според обвиняването казусът е изключително тежък и за този вид закононарушение са планувани от 5 до 20 години затвор. При педишното гледане на мярката за неотклонение Семеджиев сподели, че „ аз не знам за какво съм тук. Няма защо да се прикривам “. По думите му той е бил похитен на 5 юли и не помни какво се е случило с него, до момента в който не се е събудил в дома си на идващия ден.

Покрай злополуката с съдбовен край станаха ясни и връзки на Семерджиев със чиновници от Министерство на вътрешните работи.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР