Апелативният съд в Пловдив не промени марката за неотклонение подписка“

...
Апелативният съд в Пловдив не промени марката за неотклонение подписка“
Коментари Харесай

Адвокатът на шофьора от ПТП-то в Анево: Дори аз имам повече нарушения на пътя

Апелативният съд в Пловдив не промени марката за неотклонение " подписка “ на водача, който блъсна и умъртви двегодишно дете в Анево, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Според правосъдния състав действието на 72-годишния Денчо Денчев е осъществено по несъобразителност и нищо в неговото минало не подсказва заплаха той да извърши друго такова закононарушение.

Няма и заплаха от укриване, защото мъжът е показал и двата си адреса – при децата му в Чехия и в Казанлък, където има апартамент. " Ние имаме вяра, че ще се явите непринудено за процеса “, сподели съдията.

Самата мярка значи поемане на отговорност да не се напущат рамките на страната, както и страната по-далеч от посочения адрес. Съдът означи, че към този момент липсват и безапелационна информация за приложимост на наркотични субстанции, а и обвиненият самичък е изискал да му бъде направена и кръвна картина. Но за резултатите от тях е належащо по-дълго софтуерно време.

Определението на съда не предстои на обжалване. Родителите споделиха, че не са удовлетворени от присъдата и още веднъж ще провеждат митинги.

В правосъдната зала Денчев, очевидно " сплескан “ от случилото се на няколко пъти сподели, че съжалява за всичко и изрично съобщи, че не използва никакви наркотични субстанции. За резултатите от драг-теста се допуска, че те се дължат на обстоятелството, че пие четири типа медикаменти за болното си сърце, хипертония и висок холестерол.

Според обвинителния акт мъжът е карал със скорост от 30 км/час, не е напуснал местопроизшествието и даже персонално е оказал помощ на бабата. До детето не е бил позволен. Това, което юристът му уточни, е чистото му правосъдно минало и фактът, че за 40 години шофьорски стаж има единствено едно нарушаване преди 20 години, което  е осъдено с 20 лв. санкция. " Дори аз имам повече нарушавания на пътя “, сподели юрист Мерджанов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР