Апелативният съд в Бургас остави в ареста руския гражданин Митрадевананда

...
Апелативният съд в Бургас остави в ареста руския гражданин Митрадевананда
Коментари Харесай

Извънредно от съда в Бургас! Издирваният от Интерпол за убийство руснак Митрадевананда с изненадващ ход

Апелативният съд в Бургас остави в ареста съветския жител Митрадевананда С. /на 40 година от Хабаровск, Амурска област/, който е бил арестуван у нас. В родината му против него е заведено дело за ликвидиране на 7 годишно момче, което било в безпомощно положение. Руснакът изиска политическо леговище у нас, тъй като сподели, че в родината му имало „ огромна преса “ и бил натопен, оповестява " Труд ".

Руснакът, който е прочут още с името Свами, обитавал у нас в Бургас и София. Той дошъл дружно със брачната половинка си, само че след това й изникнали задължения в Холивуд и тя отпътувала за Съединени американски щати. Пред съда Свами съобщи, че не му е удобно в нашия арест, тъй като като преподавател по йога бил привикнал да спи с вдигнати крайници, което не му се разрешавало. Освен това в храната имало доста захар, каквато той не консумирал.

Адвокатът му пледира, че е невероятно той да е направил убийството на момчето, тъй като на посочената дата 18- ти юни 2016- та година, той се намирал у нас.

Срещу Свами съветският съд има и други обвинения- в сексулно принуждение над девойки и мъчения на малолетни.

По данни на Интерпол той се сочи като водач на престъпна група. Руснакът набирал девойки от Русия, Украйна, и Беларус по интернет и разпространявал порнокадри с тях в Съединени американски щати, Европа, Мексико. Държал се жестоко към участниците в групата и техните деца и ги малтретирал. Момичетата са били принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с лицето, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират, оповестиха от прокуратурата в Бургас.

За арестувания импровизирано се приказва, че е ръководел сектата Каула Дхарма (б. а. – от санскрит: път към семейството). Той се провъзгласявал за провидение и претендирал от дамите да го следват и да му се подчиняват.

В съда той бе придружаван от единствено една млада жена, която очевидно се вълнуваше от хода на съвещанието. Тя се показа като Таня и сподели клипче на телефона си, направено напълно скоро. Според нея, на записа се виждало детето, за което се твърди, че Свами е умъртвил.
Прокурор Йовита Григорова съобщи, че арестуваният е публично рискова персона и в случай че бъде пуснат, има възможност да се укрие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР