Апелативната комисия счета жалбата на ЦСКА за наказанието от два

...
Апелативната комисия счета жалбата на ЦСКА за наказанието от два
Коментари Харесай

БФС: Жалбата на ЦСКА е допустима

Апелативната комисия счета жалбата на ЦСКА за наказването от два мача без аудитория за позволена. " Червените " ще би трябвало да дават видеозапис от обжалваните моменти от мача с Лудогорец, както и да се изслушат представител на клуба, предсетателя на Дисциплинарната комисия или акредитиран от него човек, както и основния арбитър на мача Георги Кабаков, с цел да бъде взето извънредно решение.

АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ

РЕШЕНИЕ № 10 /05.05.2023 година

Относно : Жалба на ПФК „ ЦСКА-СОФИЯ “ АД, против решение на ДК при БФС от 02.05.2023 година 

Апелативната комисия, прегледа постъпилата жалба  от ПФК „ ЦСКА-СОФИЯ “ АД, с която се иска преразглеждане на наложените санкции против решение на ДК при БФС от 02.05.2023 година, в частта с което е наложено наказване, по реда на чл.37, ал.1, т.4, б, (Б), предложение 1, по отношение на чл.6 ал.7 от Директива за птиците на БФС 2022/2023 и в целокупност на наложената имуществена глоба по отношение на ПФК „ ЦСКА-СОФИЯ “.

Апелативната комисия, откакто се срещна с жалбата и решението на ДК при БФС

                                                         Реши:

Счита жалбата за позволена и насрочва съвещание на Апелативната комисия за 10.05.2023г., за взимане на решение всъщност, като изисква показване на спомагателни доказателства, както следва:

Видеозапис от обжалваните в срещата моменти.

Да се поканят за чуване:

Председателя на ДК или акредитиран от него различен член от ДК

Георги Николов Кабаков – гл. осъждам и Диян Христов Вълков – ас. арбитър на футболната срещата от 28 кръг на ППЛ сред тимовете на ПФК „ ЦСКА-СОФИЯ “ и ПФК Лудогорец 1945.

СЕКРЕТАР Ап.К.:

/Н.ВЪЛКОВА/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР