Апелативната комисия към БФС не взе решение на днешното си

...
Апелативната комисия към БФС не взе решение на днешното си
Коментари Харесай

БФС привиква Христо Ботев за казуса Левски

Апелативната комисия към БФС не взе решение на днешното си съвещание по жалбата на Левски против наказването от един домашен мач без аудитория. От Комисията ще проведат ново съвещание в понеделник, 3-ти октомври, на което ще бъдат изслушани представител на Левски, делегатът на мача Христо Ботев и физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов, който пострада от хвърлена бомбичка по време на дербито Левски - ЦСКА.

" Апелативната комисия смята жалбата на Левски за позволена като обхващаща цялост от едно решение, а точно действието мятане на предмети с следствие, за което е наложено наказване имуществена глоба вкупом в размер на 6000 лв.. АК отсрочва вземането на решение и насрочва съвещание на АК за разглеждане на жалбата всъщност на 3-ти октомври, понеделник, от 12:00 часа, като кани на съвещание упълномощено лице на жалбоподателя - ПФК Левски, длъжностното лице - делегата на БФС господин Христо Ботев, и служебното лице - физиотерапевта на ПФК ЦСКА-София Иван Христов ", ръководителят на Апелативната комисия Валери Апостолов.

" С оглед цялостно запознаване с всички в действителност условия по жалбата, желаеме да получим всички вероятни доказателства, с цел да можем да се произнесем всъщност ", обясни той.

Санкцията на Левски касае семейството на Ботев Пловдив от 13-ия кръг на Първа лига, което би трябвало да се играе на 8-ми октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР