Апелативната комисия към Българския футболен съюз (БФС) удовлетвори частично жалбата

...
Апелативната комисия към Българския футболен съюз (БФС) удовлетвори частично жалбата
Коментари Харесай

БФС разреши на ЦСКА да приеме "Черно море" пред публика, но извън София

Апелативната комисия към Българския футболен съюз (БФС) удовлетвори отчасти жалбата на ЦСКА по отношение на за два мача без почитатели поради хвърлени предмети и ударени служебни лица на с " Лудогорец ".

Червените към този момент изтърпяха част от глобата и играха пред при успеха против " Ботев " (Враца). Преди това от клуба БФС в това, че е променял санкции на други клубове в сходни обстановки.

Решението на Апелативната комисия е, че ЦСКА може да одобри " Черно море " пред аудитория, само че в случай че мачът се играе на най-малко 50 километра от София в посока Варна.

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов не беше удовлетворен от решението на Апелативната комисия. Според него по този метод алените са сложени в неравностойно състояние с " Лудогорец " в за купата.

" Не съм удовлетворен. Нашето предпочитание беше мачът да се играе на " Армията ", където е нашият дом. Единственото преимущество е, че ще има почитатели, които ще ни поддържат, само че това наказване ни слага в неравнопоставено състояние с нашия съперник. Тези два мача са прекомерно строго наказване за това, което се случи на мача с " Лудогорец ", сподели Филипов.

 Битка на всички фронтове: какво следва в плейофите в Първа лига Битка на всички фронтове: какво следва в плейофите в Първа лига

Другият изпълнителен шеф на клуба Стоян Орманджиев беше удовлетворен. Той съобщи, че вид пред отбора е домакинство във Велико Търново.

" Важното е, че имаше позитивна развръзка. Строго, само че заслужено в последна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да участват нашите последователи. При всички положения не желаеме тези неприятни образци да се свързват с ЦСКА и знаем, че това е една доста дребна група от нашите последователи. Разбираме техните страсти и техните настроения, само че не би трябвало да се прекрачват границите ", сподели Орманджиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР