Апелативен съд в София потвърди определението на Окръжен съд в

...
Апелативен съд в София потвърди определението на Окръжен съд в
Коментари Харесай

Постоянен арест за Димитър Димитров от Перник, който уби съпругата си

Апелативен съд в София удостовери определението на Окръжен съд в Перник, с което е взета мярката за неотклонение „ задържане под стража “ на Димитър Димитров, упрекнат в съзнателно ликвидиране на брачната половинка си в Перник. 

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване , оповестиха от съда. Според магистратите има действителна заплаха Димитров да се укрие или да извърши закононарушение.

По кокалчетата на ръцете му са открити охлузвания, към момента се търси оръжието на убийството

Доказателствата по делото сочат, че обвиненият е осъществявал принуждение по отношение на брачната половинка си преди  настъпването на нейната гибел и при една по-лека мярка за неотклонение, би могъл да влияе върху очевидците, част от които са негови близки. 

Припомня, че сигнал за убийството беше подаден в 4:27 часа на 29 април. Отивайки на място, екипите на полицията установяват, че има данни за осъществено тежко престъпно закононарушение.

От събрани до момента доказателства излиза наяве, че той е отговорен за гибелта на Анита Димитрова

Разследващите преди дни прецизираха, че сред мъжа и дамата са възниквали голям брой спорове, в основата на които стои използването на алкохол от страна на причинителя.

Заради това дамата постоянно се е изнасяла от фамилния дом с децата си при своите родители. Преди два месеца тя се е върнала още веднъж при при брачна половинка си, само че без децата. 

За закононарушението е арестуван брачният партньор на 43-годишната Анита от Перник

Семейството има две малолетни деца - на 14 и 16 години, които сега живеят при баба си и дядо си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР