Апелативен съд в САЩ разреши възобновяване на забраната за продажби

...
Апелативен съд в САЩ разреши възобновяване на забраната за продажби
Коментари Харесай

Забраната за продажби на Apple Watch може да бъде възобновена, правилата на апелативния съд в САЩ

Апелативен съд в Съединени американски щати позволи обновяване на възбраната за продажби на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, последната крах в разногласието на софтуерния колос с компанията за здравни технологии Masimo за патенти за неговата функционалност за следене на кислорода в кръвта.

Решението от сряда на Апелативния съд на Съединени американски щати за Федералния окръг ще остане в действие, до момента в който Apple продължава обжалването си против решение на комерсиална група, която блокира продуктите че Masimo е оспорил да бъде продаден в Съединени американски щати.

Това основава спомагателна неустановеност по отношение на това по кое време продажбите на двата продукта — които бяха пуснати през септември — могат да се възобновят, макар че Apple е изправена пред опасения по отношение на силата на своите продажби на хардуер.

На сърцевината на патентния спор с Masimo е технология, наречена пулсова оксиметрия, която мери равнищата на О2 в кръвта посредством лъчение на светлина в китката. Базираната в Калифорния Masimo също упрекна Apple в корист с търговски секрети, отча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР